«کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: منشأ همه انحرافات «ارز ۴۲۰۰ تومانی» بود| «زاویه با مقام ولایت» مبنای انتقاد از عملکرد دولت‌هاست

  • کد خبر: ۱۲۲۸۴۹
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۱
آیت‌الله علم‌الهدی: منشأ همه انحرافات «ارز ۴۲۰۰ تومانی» بود| «زاویه با مقام ولایت» مبنای انتقاد از عملکرد دولت‌هاست
امام‌جمعه مشهدمقدس با بیان اینکه صد‌ها و هزاران میلیارد از ثروت بیت‌المال در یک‌سال در جیب ۴ هزار نفر قرار می‌گرفت و منشأ همه انحرافات مفسده‌آمیز همین ارز ترجیحی بود، گفت: «زاویه با مقام ولایت» مبنای انتقاد از عملکرد دولت‌هاست.

محمدپور| شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته که در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: کلام ما در خطبه اول، برحسب رهنمود حکیمانه رهبر معظم انقلاب در موضوع عمل به تقواست و سخنی که امروز در مورد بحث عمل به تقوا داریم، شناسایی مرز عمل به تقواست و اینکه انسان باید تا چه حد مقید به تقوا بماند.

وی با اشاره به آیه ۱۶ سوره مبارکه تغابن افزود: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید «فَاتَّقُوا اللَّهَ مَا اسْتَطَعْتُمْ» یعنی تا حد توان باید مقید به تقوا بود. در این باره، همانطور که انسان در زندگانی خود اولویت بندی‌هایی دارد و گاهی اوقات ممکن است حتی انسان بر روی نفس خود پا بگذارد تا به هدفی که به دنبال آن است، برسد، انسان در زندگانی تقوایی خود هم باید ملتزم به اولویت‌هایی باشد که در صدر آن ها، ترک گناه قرار دارد.

امام‌جمعه مشهدمقدس با بیان اینکه گناه‌نکردن، شرط اول دستیابی به تقوا است، خاطرنشان کرد: به طور مثال، همانطور که هر پدر و مادری در دوراهی منافع مادی و جان فرزند خود، جان فرزند را انتخاب می‌کنند و همه اموال خود را هم فدا می‌کنند تا فرزندشان سلامت خود را دوباره کسب کند، انسان متقی هم بنا به فرموده امیرمومنان (ع) که فرمود «الوَرَعُ اساسُ التّقوی»، گناه نکردن را مقدمه دستیابی به تقوا قرار می‌دهد.

آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته، ضمن تشریح دو خصوصیت اساسی شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: پس از مبارزات سیاسی مردم و پیروزی انقلاب، یک سلسله بحران‌های امنیتی و چالش‌های اجتماعی در کشور پدید آمد که ناامنی‌ها و آشوب‎های فراوانی را در شهر‌های مختلف ایجاد کرد تا اینکه سرانجام، شهیدان رجایی و باهنر در دولت وقت عهده‌دار امور مردم شدند و آغاز تصدی مسئولیت از جانب این دو شهید والامقام، سرآغازی شد تا شخصیت آنان در کانون توجهات و محور تعلق‌خاطر مردم قرار بگیرد.

وی افزود: شهدای دولت دو خصوصیت اساسی داشتند که باید همه‌ساله در هفته دولت موردتوجه قرار بگیرد. خصوصیت اول، اخلاص فوق‌العاده شهیدان رجایی و باهنر بود؛ به‌گونه‌ای که خدمت به خلق خدا را مصداق عبادت و خدمت به خدا می‌دیدند و خصوصیت دوم هم ولایتمداری خالصانه و مطلق آنان بود؛ تا جایی که شهید رجایی در نخستین فراز از سخنرانی تحلیف خود به‌صراحت می‌گفت که من مقلد امام هستم و این در حالی بود که در آن زمان، بنی‌صدر عهده‌دار امور بود که نه‌تن‌ها هیچ تعلق‌خاطری به امام نداشت بلکه حتی به دنبال آن بود که جایگاه خود را هم‌تراز با جایگاه ولایت قرار دهد.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه اخلاص و ولایتمداری، دو شاخصه ارزیابی عملکرد مسئولان در دولت‌های مختلف است، خاطرنشان کرد: از زمان شهادت این دو شهید تاکنون که چندین دولت آمده، هر وقت خواسته‌ایم ارزیابی دقیقی نسبت به دولت وقت داشته باشیم، بر همین اساس قضاوت کرده‌ایم تا بدانیم دولتمردان اولاً تا چه حد اخلاص دارند و دوماً تا چه میزان معتقد به ولایت فقیه هستند. در گذشته هم همین‌طور بود و هر جا ما احساس می‌کردیم که عملکرد دولت از فرمان رهبری زاویه گرفته، ما برحسب تکلیف ولایی خود تذکر می‌دادیم و ارزیابی از دولت سیزدهم هم باید بر همین اساس باشد.

امام‌جمعه مشهدمقدس ادامه داد: دولت تلاش زیادی کرده و در برخی عرصه‌ها توانسته از عهده مطالبات مردم بربیاید و در برخی زمینه‌ها هم چار مشکل شده، اما مسئله پاسخگویی به مطالبات رهبری، اصل اساسی برای سنجش عملکرد دولت است، زیرا اساساً مسئله‌ای که مردم را به نظام پایبند و متعهد می‌کند، به خاطر قداستی است که در سایه حاکمیت حجت امام زمان (عج) برای این نظام حاصل شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ مرداد سال ۱۴۰۰ و در دیدار با دولتمردان در ۶ شهریورماه سال گذشته، سه مطالبه رسمی را از دولت مطرح کردند که هم‌اکنون باید آن را با کارنامه سیزده‌ماهه دولت سیزدهم مقایسه کرد. توصیه اصلی رهبر معظم انقلاب، تلاش برای تحقق دولت مردمی بود؛ یعنی همان موضوعی که پیش از انتخابات هم وعده آن داده شد و رهبری تأکید داشتند که دولت باید حتماً مردمی باشد، زیرا رئیس جمهور زیر کولر در کاخ ریاست جمهوری نمی‌تواند در کشور مدیریت عادلانه داشته باشد؛ بلکه مدیریت عادلانه در حیطه توانمندی رئیس جمهوری است که خود با آحاد ملت ارتباط بگیرد و حتی در بیابان کرمان پای حرف کشاورزان بنشیند.

وی تأکید کرد: در کارنامه سیزده‌ماهه این دولت، شاهد بوده‌ایم که این دولت مردمی و در دل واقعیت‌هاست و از روزی که از مجلس اعتبار رسمی‌گرفت، سفر‌های استانی آغاز شد که نخستین مقصد آن هم پرچالش‌‎ترین استان کشور یعنی استان خوزستان بود و تاکنون ۳۵۸ هزار میلیارد تومان بودجه هم برای پر کردن خلأ‌ها و از بین بردن کسورات زندگی مردم مقرر شده و این همان موضوعی است که دولت مردمی در نخستین گام برای تحقق مطالبه رهبری در دستورکار قرار داد.

نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری، خلوص نیت و تلاش مجاهدانه و خستگی‌ناپذیر را مطالبه دوم رهبر معظم انقلاب از دولت دانست و اظهار کرد: دولت مردمی است، اما عنوان مردمی برای این دولت کفایت نمی‌کند و باید اذعان کرد که این دولت، تلاشگر و خستگی‌ناپذیر هم بوده است. مطالبه سومی هم که به‌عنوان یک توصیه قطعی بیان شد، تأکید بر مبارزه مستمر دولت با مصادیق فساد و بستر‌های فسادزا بود؛ یعنی همان عملی که در طول یک سال گذشته انجام شده و رئیس جمهوری به میدان آمده که برای اجرای فرمان رهبری، با کمال صلابت ایستادگی می‌کند و هزاران میلیارد تومان سرمایه ملی را از جیب ۴ هزار نفر بیرون کشیده و به حساب ۷۵ میلیون نفر ریخته است.  

امام‌جمعه مشهدمقدس افزود: صد‌ها و هزاران میلیارد از ثروت بیت‌المال در طول یک سال در جیب ۴ هزار نفر قرار می‌گرفت که هیچ زمینه فسادی از این بالاتر نیست و منشأ همه انحرافات مفسده‌آمیز نیز همین ارز ترجیحی بود. حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی باعث شد تا در اثر یک شوک اقتصادی، تورم کشور در حالی که از ۴۵ درصد به ۳۵ درصد رسیده بود، دوباره دچار افزایش ۱۲ درصدی باشد که البته یک عارضه مقطعی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه توفیقات اقتصادی دولت درگرو تلاش شبانه‌روزی در برخورد با فساد است، خاطرنشان کرد: در شرایطی که میانگین کاهش تورم کشوری به میزان ۲ درصد است، اما خوشبختانه در استان ما، بیش از ۵ درصد از تورم کاهش پیدا کرده و با ابطال ارز ترجیحی، هم تورم مهار خواهد شد و هم روند کاهش قیمت در برخی اقلام اساسی همچون برنج و روغن که تاکنون حتی به میزان ۳۰ درصد بوده، بازهم نزولی خواهد بود.

امام‌جمعه مشهدمقدس ادامه داد: در عرصه سیاست خارجی، عملکرد موفق دولت باعث شده تا قطار دیپلماسی ایران اسلامی از ریل سازش در برابر چند کشور مستکبر، وارد مسیر تعامل پویا با همسایگان شود که در اثر آن، توسعه اقتصادی را هم شامل خواهد شد. همه این توفیقات نیز به خاطر این بوده که دولت به مقام ولایت وابسته بوده و خود را مقلد رهبر معظم انقلاب دانسته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->